Ключі до замкнених текстів - Ільницький, М. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Пастух Тарас. Київська школа поетів та її
оточення: (модерні стильові течії української
поезії 1960–90-х років): Монографія. – Львів: ЛНУ
імені Івана Франка, 2010. – 700 с.