Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Оновлений журнал “Кур’єр Кривбасу” з 1 січня 2011 року! Перетц В. Н. Краткий очерк методологии истории русской литературы: Пособие и справочник для преподавателей, студентов и для самообразования; Матусяк Аґнєшка. Химерний Яцків: Модерністський дискурс у прозі Михайла Яцкова; Неживий Олексій. Григір Тютюнник: текстологічна та джерелознавча проблематика життя і творчості: Монографія.