Зооморфні образи української барокової поезії (на матеріалі віршів Данила Братковського) - Семенюк, Л. (Слово і Час, 2011)
Авторка аналізує систему зооморфних образів поезії Данила Братковського, з’ясовує специфіку
використання й символічне значення бестіарію в контексті барокових епіграм поета. The article analyzes the zoomorphic imagery in Danylo Bratkovsky’s poetry, paying special attention
to the specifics of usage and symbolic meanings of the bestiary in the context of the poet’s
baroque epigrams. В статье анализируется система зооморфных образов
поэзии Даниила Братковского, определяется специфика
использования и символическое значение бестиария в
контексте барокковых эпиграмм поэта.