Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Леся Українка. Волинський скарб: Вибр. тв.; Романов С. Юрій Косач між минулим і сучасним. Історична проза письменника 1930-х років: Монографія; Леся Українка на сторінках журналу “Слово і Час”: бібліографічний покажчик; Волинь філологічна: текст і контекст. Явище синтезу мистецтв в українській літературі: Зб. наук. пр. – Вип. 10; Семенюк Л. Українські народні балади Західного Полісся (загальноукраїнський контекст і регіональна своєрідність): Монографія; Леся Українка і сучасність: Зб. наук. пр.; Висоцька Н.О. Єдність множинного. Американська література кінця ХХ – початку ХХІ століть у контексті культурного плюралізму: Монографія; Американський модернізм: контекст, постаті. Післяпостмодерністський погляд.