Про помежів’я літератури й паралітератури - Наєнко, М. (Слово і Час, 2011)
У статті йдеться про можливість розрізнити “верх” і “низ” літературної творчості. Автор розглядає сучасне розуміння цієї проблеми критиками, істориками й теоретиками літератури. This article inquires into the possibility to distinguish between the “upper part” and the “lower part” of literary production. Thereby, the author reviews the up-to-date treatments of the issue found in literary criticism, history and theory of literature. Речь идёт о возможности различать “верх” и “низ” литературного творчества. Автор останавливается на современном понимании данной проблемы критиками, историками и теоретиками литературы.