Культурологічний вимір драматургії Лесі Українки - Набитович, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Sylwia Wójtowicz. Dramatopisarstwo Łesi Ukrainky. Horyzont
aksjologiczny refl eksji kulturowych. – Wrocław: Wydawnictwo
Uniwersytetu Wrocławskiego, 2008. – 205 s.