“Я готов іти на Голгофу”: Щоденник Володимира Винниченка (1926 – 1928 рр.) - Матвєєва, О. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Винниченко Володимир. Щоденник. 1926–1928. – К.; Едмонтон;
Нью-Йорк: Смолоскип, 2010. – Т. 3. – 621 с.