Тематика XV з’їзду славістів (Слово і Час, 2011)
Український комітет славістів повідомляє, що 14-16 серпня 2010 р. у Великому Новгороді відбулося
засідання Міжнародного комітету славістів, на якому було затверджено коло проблем із мовознавства
(1.0.), літературознавства, культурології, фольклористики (2.0.), історії славістики (3.0.) і теми круглих
столів, які пропонуються для обговорення на ХV з’їзді славістів у Мінську (Білорусь) у 2013 р.