“Траєкторія духовного злету науковця” - Васьків, М. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Наталя Кузякіна: автопортрет, інтерв’ю, статті з
історії і теорії драми; україністика, лесезнавчі і
театрознавчі студії; русистика, компаративістика;
рецензії; контроверсійна історія літературного
процесу 1950–1990 рр. крізь призму
незаанґажованої та ідеологічно голобельної
критики; спогади / Упорядник, вступна стаття
В. П. Саєнко; науковий редактор С. А. Гальченко.
– Дрогобич: ВФ “Відродження”, 2010. – 574 с.