Обговорення 5-го тому “Історії української літератури” - Бойко, Н. (Слово і Час, 2011)
8 лютого ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка відбулося розширене засідання редколегії
“Історії української літератури” у 12 томах, на якому обговорювався 5-й том “Історії…” під редакцією
І. Дзюби.