Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Моклиця В.М. Естетика Лесі Українки (контекст європейського модернізму): Монографія; Дяченко Михайло (Марко Боєслав). Поезії / Передмова Тараса Салиги; примітки Ірини Яремчик, дизайн Інги Супрунюк. – Серія “Розсипані перли”. Кн. ІІ; Історії літератури: Збірник статей / Упоряд.: О. Галета, Є. Гулевич,
З. Рибчинська (Центр гуманітарних досліджень Львівського національного
університету імені Івана Франка); Будівничий культури: Зб. матеріалів до 160-річчя від дня народження Петра Лінтура; Всесвіт. – 2011. – № 1-2; Всесвіт. – 2011. – № 3-4; Стрельбицький Михайло. Під небом Коновалюка: Поезії. Книга 3; Стрельбицький Михайло. Школа перепитувань: Вірші, цикли; Бакуменко Олександр. Микола Сингаївський.