Поет філософської думки (Сергій Кримський) - Дзюба, І. (Слово і Час, 2011)
У статті подано роздуми над останніми книжками українського філософа С. Кримського.
Виокремлено й розглянуто його культурологічні ідеї про роль науки, функції мистецтва, завдання
духовності в сучасному світі. The paper reflects on the latest books of a Ukrainian philosopher Serhiy Krymsky. The author singles
out and reflects upon his culturological ideas concerning the role of science, functions of art, and the
purpose of spirituality in the modern world. В статье автор размышляет над последними книгами
украинского философа С. Крымского. Вычленены и
рассмотрены его культурологические идеи о роли науки,
функциях искусства, задачах духовности в современном
мире.