Федір Коваль – популяризатор української народної творчості та професійної культури на Заході - Бочко, М. (Слово і Час, 2011)
У статті йдеться про маловідомого поета, публіциста, літературного критика, журналіста,
активного діяча української еміграції Федора Коваля (1913–1987). Проаналізовано деякі його
літературно-критичні та публіцистичні статті. The paper considers the activities of an unknown poet, publicist, literary critic, journalist, and public
figure of Ukrainian emigration Fedir Koval (1913–1987). The author analyzes some of his works in
literary criticism and journalistic sketches. В статье идет речь о малоизвестном поэте, публицисте,
литературном критике, журналисте, активном деятеле
украинской эмиграции Федоре Ковале (1913–1987).
Анализируются некоторые его литературно-критические
и публицистические статьи.