У магічному колі Івана Франка: поет Олесь Бабій - Утріско, О. (Слово і Час, 2011)
У статті розглянуто діахронний інтертекстуальний вплив художньої спадщини Івана Франка
на творчість Олеся Бабія. Цей вплив простежується в тематиці і в поетиці. The article explores the diachronic intertextual influence which I. Franko’s oeuvre executed upon
the works by Oles Babiy – both in choice of subjects and on the stylistic level. В статье рассмотрено диахронное интертекстуальное
влияние художественного наследия Ивана Франко на
Олеся Бибия. Это влияние прослеживается в тематике
и поэтике.