Польсько-український діалог - Констанкевич, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Кравченко С.І. Періодичні видання Польщі 20–30-х років ХХ століття у світлі суспільно-культурних процесів міжвоєнної доби: літературна комунікація, польсько-український діалог: Монографія. – Луцьк: Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2009. – 508 с.