Тарас Шевченко і білоруська література - Данилевич, М.; Вашків, Л. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Шаладонава Ж.С. Духоўныя спектры агню. Тарас Шаўчэнка
і беларуская літаратура пачатку ХХ ст.: Манаграфія. – Мінск:
Беларуская навука, 2009. – 191 с.