X Гоголівські читання в Полтаві - Орлова, О. (Слово і Час, 2011)
18-20 квітня 2011 року на базі Полтавського національного педагогічного університету імені
В.Г. Короленка відбулася міжнародна наукова конференція “Х Гоголівські читання”, співорганізаторами
якої виступили Інститут літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України, Полтавська обласна державна
адміністрація та міська рада, Полтавський художній музей (галерея мистецтв) імені Миколи
Ярошенка, Національний музей-заповідник М. В Гоголя (Гоголево), “Дім М. В. Гоголя” – меморіальний
музей і наукова бібліотека (Москва).