Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Ващук Ф.Т. Шевченкознавчі праці: Збірник статей; Дзюба Іван. Нагнітання мороку: від чорносотенців початку ХХ століття до українофобів початку століття ХХІ; Мельничук Б.І. Українська поетична шевченкіана: Навчальний посібник зі спецкурсу; Кравченко О.А. Категорія піднесеного: естетика і поетика: Монографія; Голомб Лідія. Три поети раннього українського модернізму: Олександр Олесь, Грицько Чупринка, Микола Філянський: Монографія; Мегела Іван. Література європейського Просвітництва.