Василь Степанович Бородін (Слово і Час, 2011)
19 червня 2011 р. помер український літературознавець,
доктор філологічних наук, лауреат Державної премії
України ім. Т. Шевченка, багаторічний співробітник Інституту
літератури ім. Т. Г. Шевченка Національної академії наук
України Василь Степанович Бородін.