Конференція “Українська енциклопедистика” - Шитик, В. (Слово і Час, 2011)
17 червня 2011 р. в Києві у приміщенні видавництва “Наукова думка” відбулася друга міжнародна наукова конференція “Українська енциклопедистика”. Конференцію організували Національна академія наук України, Інститут енциклопедичних досліджень НАН України та Наукове товариство імені Т. Г. Шевченка в Європі.