Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Барабаш Ю. Просторінь Шевченкового Слова: Текст – контекст, семантика – структура; Лімборський Ігор. Світова література і глобалізація: Монографія; Микула Ольга. Творчість Олени Пчілки і фольклор: Монографія; Шекспірівський дискурс / Гол. ред. Н. М. Торкут; Спогади про Тараса Шевченка / Уклад. і примітки В. С. Бородіна, М. М. Павлюка, О. В. Бороня; Всесвіт. – 2011. – № 5-6; Качкан В.А., Качкан О.В. Нев’януча галузка калини: Українські літератори, вчені, громадські діячі – в діаспорі; Кур’єр Кривбасу / Гол. ред. Г. Гусейнов. – Кривий Ріг, 2011. – №260–261 (липень–серпень); Літературно-мистецький журнал “Ми” (1933-1939): систематичний покажчик змісту / Уклад. О. В. Рудюк; передм. Д. Я. Ільницького; Супрун В.М. Художній світ епічної творчості Миколи Понеділка: Монографія; Качкан Володимир, Качкан Олег. Пастори Слова: Українські письменники, вчені, громадські діячі – зі священицьких родин; Тиховська Оксана. Українська народна чарівна казка: психоаналітичний аспект: Монографія.