Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Гнатюк Мирослава. Текстологічні студії: Навч. посібник для студентів вищих навч. закладів; Гризун Анатолій. Поезія багатозначних підтекстів (українська суґестивна лірика ХХ ст.): Монографія; Ференц Н.С. Основи літературознавства: Підручник.