Szymański J. Herbarz rycerstwa polskiego z XVI wieku - Перкун, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2004)
Рецензія на книгу: Szymański J. Herbarz rycerstwa polskiego z XVI wieku. – Warszawa: Wydawnictwo DIG, 2001. – 360 s.