На сторінках миргородської газети: Кілька нових штрихів до біографії Михайла Ситника - Ротач, П. (Слово і Час, 2011)
Розглянуто збірку Михайла Ситника “Катам наперекір” (1998). The paper deals with Mykhaylo Sytnyk’s collection of poetry “Against the Butchers’ Will” (1998). Рассмотрено сборник Михайла Сытника “Катам
наперекір” (“Палачам наперекор”) (1998).