Процеси жанрової динаміки в українській та російській драматургії доби модерну - Малютіна, Н. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Свербілова Т. Г. “Такі близькі, такі далекі…” (Жанрові моделі української та російської драми від модерну до соцреалізму в аспекті порівняльної поетики). – Черкаси: ТОВ “Маклаут”, 2011. – 566 с.