Діалог Леопольда Стаффа зі світовою літературою - Александрова, Г. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Циховська Е.Д. Творчість Леопольда Стаффа
як простір інтертексту: Монографія. – Донецьк:
ЛАНДОН-ХХІ, 2011. – 344 с.