У пошуках нової парадигми психоаналітичного методу дослідження - Набитович, І. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Печарський Андрій. Психоаналітичний аспект
української белетристики першої третини
ХХ сторіччя: Монографія. – Львів: ЛНУ імені
Івана Франка, 2011. – 466 с.