ІХ міжнародний Шекспірознавчий конгрес у Празі - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2011)
З 17 до 22 липня ц. р. у Празі (Чеська Республіка) проходив ІХ міжнародний Шекспірівський
конгрес під назвою “Ренесансний Шекспір: Шекспірівські ренесанси/відродження” (“Renaissance
Shakespeare: Shakespeare Renaissances”).