Василь Стефаник та українська культура кінця ХІХ–ХХ століть - Луцак, С. (Слово і Час, 2011)
12 та 17−18 травня 2011 р. спільними зусиллями Прикарпатського національного університету
імені Василя Стефаника (Івано-Франківськ) і Ягеллонського університету (Краків, Польща) відбулася
міжнародна науково-практична конференція “Василь Стефаник та українська культура кінця ХІХ – ХХ
століть”.