Конференція “Українська література в загальноєвропейському контексті” - Ганошенко, Ю.; Сидоренко, О. (Слово і Час, 2011)
10-11 травня ц. р. на базі кафедри української літератури Ужгородського національного університету за підтримки Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбулась чергова традиційна міжнародна наукова конференція “Українська література в загальноєвропейському контексті”.