Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Росовецький С. К. Тарас Шевченко і фольклор: Монографія; Пізнавати кордони – переступати кордони – долати кордони / Упор. Г.Р. Бріттнахер, Є.В. Волощук, О.П. Чертенко; Вісник Черкаського університету: Збірник на пошану світлої пам’яті Ніли Вікторівни Зборовської / Серія: Філологічні науки. – Вип. 8; Жулинський Микола. Українська література: творці і твори.