Праці співробітників Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАНУ за 2010 рік (Підготували Тетяна Ушакова, Тетяна Стальна, Наталія Кикоть) (Слово і Час, 2011)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки
праць співробітників Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців. The report comprehends bibliographical materials based on the annual reports of the scientists
as well as on electronic data bank and card index of the research works written by the scholars of
Shevchenko Institute of Literature of the National Academy of Sciences of Ukraine.