Фольклористичне шевченкознавство з нової перспективи - Боронь, О. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Росовецький С. К. Тарас Шевченко і фольклор: Монографія. – К.:
Київський університет, 2011. – 415 с.