“Крихти буття: література і практики повсякдення” - Лущій, С. (Слово і Час, 2011)
22–23 вересня 2011 р. в Інституті філології Бердянського державного педагогічного університету
відбулася міжнародна наукова конференція “Крихти буття: література і практики повсякдення”.