Григір Тютюнник: роздуми перед ювілеєм про творчість і пам'ять - Неживий, О. (Слово і Час, 2011)
У статті розглядаються найбільш значимі текстологічні проблеми у творчості Григора
Тютюнника, що зумовлюють вибір основного тексту для підготовки повного (академічного)
видання творів митця. Актуалізується необхідність співмірного до таланту митця увічнення його
пам'яті на Полтавщині та Луганщині. The paper focuses on the most important textological issues of Hryhir Tiutiunnyk’s oeuvre which
determine the choice of basic texts for the full annotated edition of his works. The author stresses the
need for the commemoration of the writer in the regions of Poltava and Luhansk which, he argues,
should be proportional to the latter’s talent. В статье рассматриваются наиболее значимые
текстологические проблемы в творчестве Григора Тютюнника,
обуславливающие выбор основного текста для подготовки
полного (академического) издания произведений художника
слова. Актуализируется необходимость соответственного
таланту писателя увековечивания его памяти на Полтавщине
и Луганщине.