Танець над прірвою: смерть Григора Тютюнника в дзеркалі аналітичної психології - Даниленко, В. (Слово і Час, 2011)
З погляду аналітичної психології розкрито зв'язок внутрішньої кризи Григора Тютюнника з його творчістю та самогубством. The article studies the relationship between Hryhir Tiutiunnyk’s inner crisis and his creativity as well as his suicide from the viewpoint of analytical psychology. Раскрывается связь внутреннего кризиса Григора Тютюнника с его творчеством и самоубийством.