Артур Шніцлер в інтер'єрі українського символізму - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книгу: Оксана Бродська. Артур Шніцлер: поетика тексту: Монографія / За ред. М.І. Зимомрі. – Дрогобич: Посвіт, 2011. – 180 с.