У вінок пам'яті митців Розстріляного Відродження - Мовчан, Р. (Слово і Час, 2011)
Рецензія на книги: Книги і долі: Митці Розстріляного Відродження:
Біобібліографічний покажчик / Упоряд.
Г. І. Єфімова. − Одеса: Друк, 2002. − 368 с.
Шляхами пам’яті: Антологія поетичних творів,
присвячених пам’яті митців Розстріляного
Відродження / Упоряд. Г. І. Єфімова. − Одеса, 2011.
− 220 с.