Всеукраїнська науково-практична конференція “Актуальні проблеми культури української мови і мовлення” - Назарук, В. (Слово і Час, 2011)
3–4 листопада 2011 року на базі Національного університету “Острозька академія” (Рівненська
область, м.Острог) відбулася всеукраїнська науково-практична конференція “Актуальні проблеми
культури української мови і мовлення”. Організатором заходу стала кафедра української мови
гуманітарного факультету Національного університету “Острозька академія”.