Наші презентації (Слово і Час, 2011)
Всесвіт. – 2011. – №9-10; Іван Франко: Тексти. Факти. Інтерпретації: Збірник наукових праць. – К.; Львів, 2011. – Вип. І: Огляди. Статті. Твори. Листування. Спогади. Бібліографія; Наєнко М.К. Теорія і літ-творчість: 50-ліття теоретичної кафедри плюс… [Наук.-попул. нарис].