Вплив легуючих мікродобавок VC, ТаС на структуру та фізико-механічні властивості твердого сплаву ВК10 - Ботвинко, В.П. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2018)
Досліджено вплив технологічних чинників на структуру, фізико-механічні та експлуатаційні властивості сплаву ВК10, легованого карбідами VC та ТаС. Визначено оптимальні технологічні режими спікання для виготовлення легованих сплавів ВК10 з поліпшеними фізико-механічними властивостями та структурою. Исследовано влияние технологических факторов на структуру, физико-механические и эксплуатационные свойства сплава ВК10, легированного карбидами VC и ТаС. Определены оптимальные технологические режимы спекания для изготовления сплавов ВК10 с улучшенными физико-механическими властивостями и структурой. The influence of technological factors on the structure, physico-mechanical and operational properties of the VK10 alloy doped by VC, ТаС carbides were studied. The optimum technological sintering conditions for manufacturing alloys VK10 with enhached structure and physico-mechanical properties were defined.