Із зали засідань Президії НАН України (12 вересня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 12 вересня 2018 року розглядалися такі питання: сучасні проблеми
молекулярного магнетизму
(доповідач — академік НАН
України В.В. Павліщук); комп’ютерні грід-технології
та їх застосування
в молекулярній біології
(доповідач — член-кореспондент
НАН України О.І. Корнелюк); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.