Із зали засідань Президії НАН України (17 жовтня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 17 жовтня 2018 року розглядалися такі питання: спільне засідання Комітету
Верховної Ради України з питань
науки і освіти та Президії
Національної академії наук
України з питання «Національна
академія наук України: основні
засади розвитку та державної
підтримки» (доповідачі —
перший віце-президент НАН
України академік НАН України
А.Г. Наумовець і заступник
голови Комітету, голова
підкомітету з питань наукової
та науково-технічної діяльності
І.Г. Кириленко); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними
грамотами НАН України
і Центрального комітету
профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.