75-річчя члена-кореспондента НАН України М.Ф. Головка (Вісник НАН України, 2018)
29 жовтня 2018 р. виповнюється 75 років відомому вченому в
галузі теоретичної фізики та фізики м'якої речовини члену-кореспонденту НАН України Мирославу Федоровичу Головку.