60-річчя члена-кореспондента НАН України В.М. Зайцева (Вісник НАН України, 2018)
11 жовтня виповнюється 60 років доктору хімічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Миколайовичу Зайцеву.