Гібридні системи надання рекомендацій та їх реалізація для систем електронного навчання - Горностай, М.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Стаття містить огляд класичних систем надання рекомендацій та їх використання в гібридних системах, які дозволяють покращити результати роботи класичних методів та уникнути деяких їх обмежень. Запропоновано алгоритм реалізації гібридної системи, який доцільно застосовувати для систем електронного навчання. Article provides overview of classic recommender systems and their usage in hybrid systems which allow getting better results and avoiding some limitation of classic methods. Algorithm of hybrid recommender system realization is proposed which is applicable for e-Learning environment