Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Рукопис: Український альманах спогадів, щоденників, листів, документів, світлин: У 2 т.; Мельник О. О. Модерністський феномен Михайла Яцкова: канон та інтерпретація; Дубініна Олена. У межах чи поза межами? (Творчість Вільяма Стайрона в контексті художніх пошуків новітньої доби): Монографія.