Українська літературна біографіка на сторінках журналу “Слово і Час”: початок ХХІ століття - Рева, Л. (Слово і Час, 2012)
У статті розглядається жанрова різноманітність публікацій з питань літературної біографіки в
журналі “Слово і Час”. Осмислено їх місце й роль у сучасному історико-літературному процесі. The paper covers a wide range of publications on literary biographies published in “Word and Time”
journal and defines their role in contemporary historic and literary developments. В статье рассматривается жанровое разнообразие
публикаций по вопросам литературной биографики в журнале
“Слово и Час”. Осмыслено их место и роль в современном
историко-литературном процессе.