“…Ваш лист… воскресив мою душу…” - Яремчук, І. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Легка О. Життя – це любов (Еротичний роман у віршах Наталі Лівицької-Холодної): Монографія. – Львів, 2007. – 240 с. – (Сер. “Літературознавчі студії” Львівського відділення Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України. – Вип. 10).