Раритети Тараса Шевченка: повернення у ХХІ столітті - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Повернені шевченківські раритети / Авт. проекту
С. Гальченко; упорядкування, наук. опис
колекцій, приміт. С. Гальченка, Н. Лисенко. —
Дніпродзержинськ: Видавничий дім “Андрій”,
2010. — 288 с., 514 іл.